زینب همت دار مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : سوء تغذیه شدید در اوایل دوران بارداری سبب بروز نقایص جسمی و ذهنی در جنین و در اواخر بارداری معمولا سبب کاهش رشد و تولد نوزاد کم وزن خواهد شد. از جمله برنامه های حمایتی واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت، اجرای برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار نیازمند می باشد که با همکاری موسسه بنیاد علوی اجرا می گردد.

این برنامه از دی ماه سال 93 در شهرستان فسا آغاز شده است و در حال حاضر 700 مادر باردار روستایی تحت پوشش این برنامه می باشند. دراین برنامه مادران باردار نیازمند به حمایت های غذایی از ابتدای ماه چهارم بارداری تا شش ماه پس از زایمان به مدت ۱۲ ماه تحت پوشش این برنامه قرارمی گیرند و هر ۲ ماه یک بار سبد غذایی دریافت می کنند.

سرپرست واحد بهبود تغذیه افزود : طبق پایش های به عمل آمده از نتایج طرح، تاثیر مثبت آن بر وزن گیری مناسب مادر در دوران بارداری، کاهش تولد نوزاد با وزن کمتر از 2500 گرم و رشد مطلوب کودکان شیرمادر خوار تا 6 ماهگی مشخص شده است.