به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، دکتر جلال کریمی و جمعی از مدیران معاونت بهداشت با خانواده شهید مدافع حرم محمدمهدی فریدونی دیدار کردند .

در این دیدار دکتر کریمی ضمن عرض تبریک و تسلیت به پدر و مادر شهید فریدونی ، فرهنگ ایثار و مجاهدت را برآمده از تفکر و فرهنگ شیعه دانست و گفت  :همین طور که شهادت فرزند بزرگوارشما در راه دفاع از حریم اهل بیت و ایران ، ایثار در زمینه حفظ ارزشها و امنیت کشور است ، تلاشهای سرکار خانم خسروانی مادر شهید به عنوان داوطلب سلامت هم ایثار و مجاهدت در حفظ سلامت جامعه و کشور است .

دکتر کریمی از زحمات سرکار خانم خسروانی ، مادر شهید محمد مهدی فریدونی بخاطر پرورش فرزند ایثارگر و همچنین تلاش در زمینه حفظ سلامت جامعه در کسوت داوطلب سلامت تقدیر و تشکر کرد.

در این دیدار معاون بهداشت دانشگاه ، مسئول دفتر معاون بهداشت ،مسئولین واحدهای ستاد گسترش شبکه ، روابط عمومی و آموزش سلامت حضور داشتند.