به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، کارگاه آموزشی گرد و غبار و اثرات آن بر سلامت انسان ،توسط واحد مدیریت بلایا با حضور معاون بهداشت دانشگاه و مسئولین و کارشناسان ستادی این معاونت برگزار شد.

مهندس منوچهر جوکاران کارشناس ارشد محیط زیست در خصوص این کارگاه آموزشی گفت : با توجه به بروز پدیده گردو غبار در منطقه فسا ، با غلظتهای پیش بینی نشده  و ایجاد مشکلات برای اهالی شهرستان و امکان بروز مجدد این پدیده ، ضرورت آموزش به کارشناسان و مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت برای آموزش به سایر اقشار جامعه و پیشگیری از اثرات نامطلوب پدیده گرد و غبار احساس می شود .

لذا واحد مدیریت بلایا اقدام به آموزش کارشناسان ستادی حوزه معاونت بهداشت در زمینه اثرات گرد و غبار بر سلامت انسان نمود تا ضمن آگاهی بخشی این آموزشها توسط واحدهای ستادی به صورت آبشاری درمناطق شهری و روستایی شهرستان فسا به عموم مردم منتقل شود.