فاطمه شهیدی کارشناس سلامت خانواده معاونت بهداشت در این خصوص گفت : در راستای برنامه ملی کاهش و کنترل طلاق و در جهت توانمند سازی زوجین و ارتقاء آگاهی آنان "مرکز آموزش و مشاوره نوید زندگی" با همکاری معاونت بهداشت ، اداره بهزیستی و دادگستری شهرستان فسا در سال 96 در مرکزجامع سلامت حضرت موسی بن جعفر (ع) ایجاد گردید .

وی افزود : در این مرکز آموزشی در زمینه مسائل حقوقی ، مذهبی ، جنسی ،باروری همچنین روانشناسی زن و مرد به زوجین جوان آموزش و مشاوره ارائه می شود تا زوجین با آگاهی بیشتر نسبت به مسایل فوق زندگی خود را آغاز کنند و با مشکلات کمتری روبرو شوند.

کارشناس واحد سلامت خانواده تعداد زوجین آموزش دیده در سال 96 در این مرکز را 1067 زوج ذکر کرد که ضمن دریافت آموزش و مشاوره حضوری ، متون آموزشی در قالب کتاب و چند رسانه ای در اختیار آنها قرار گرفته است .