به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه بازنگری و تدوین EOP سال 97 با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، مسئول واحد مدیریت بلایا و مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه در خصوص تدوین EOP معاونت بهداشت گفت : برای پاسخ دهی مناسب و به موقع به بلایای طبیعی ضروری است که برنامه ریزی مشخصی داشته باشیم و تدوین کتاب EOP معاونت بهداشت بهترین راهنما برای این منظور است .

در ادامه این جلسه مهندس منوچهر جوکاران مسئول واحد مدیریت بلایا و پدافند غیرعامل گفت : EOP یا همان پاسخ نظام سلامت به حوادث و بلایا از سه سال پیش   در معاونت بهداشت تدوین شد و هر ساله مورد بازنگری قرار می گیرد و امسال نیز با حضور مسئولین ستادی معاونت بهداشت بازنگری انجام شد.

جوکاران افزود : در EOP تدوین شده ، علاوه بر شرح وضعیت شهرستان ، شرح وظایف و کارکردهای مدیریتی و اختصاصی هر واحد تعیین و تشریح شده است و سامانه فرماندهی حادثه برای پاسخ دهی مناسب نیز بروز رسانی شده است.