با توجه به شیوع روزافزون بیماری های غیر واگیر مانند چاقی و بیماریهای قلبی - عروقی ، آموزش تغذیه صحیح و اصلاح عادات غذایی عموم مردم ، امری ضروری است. مشکلات تغذیه ای نظیر مصرف بیش از حد قند، نمک و چربی ها و از سویی کاهش مصرف میوه، سبزیجات و لبنیات، باعث شده است که مشکل اضافه وزن و چاقی در تمام گروه‌های سنی شیوع فراوانی داشته باشد.

زینب همت دار مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت درخصوص اقدامات این واحد جهت بهبود وضعیت تغذیه مردم شهرستان فسا گفت: از جمله برنامه هایی که جهت اصلاح الگوی تغذیه مردم و در نهایت کاهش و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر وجود دارد، ارائه مشاوره تغذیه در قالب برنامه طرح تحول نظام سلامت در مراکز خدمات جامعه سلامت است. در این برنامه مردم به پایگاه های سلامت مراجعه می کنند و از لحاظ الگوی غذایی مورد ارزیابی قرار می گیرند و افرادی که الگوی غذایی‌شان اشکال دارد و یا افرادی که از نظر شاخص های وزنی دچار مشکل هستند، غربالگری می‌شوند و توسط مراقب سلامت، پزشک و در نهایت کارشناس تغذیه، خدمات را دریافت می کنند که این خدمات به صورت آموزش و ارائه مشاوره تغذیه است.

همت دار افزود : با توجه به اثربخشی این برنامه و رضایتی که مراجعین از ارائه مشاوره تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت شهری داشته اند، این برنامه در مراکز جامع سلامت روستایی شهرستان فسا نیز آغاز شده است و به مرور در تمام مراکز ارائه خواهد شد تا بتوان از این طریق گام موثری در جهت ارتقاء سلامتی افراد جامعه برداشته شود.