پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، کارگاه آموزشی کار با تجهیزات جدید بازرسی  با حضور کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.

مهندس مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط در این خصوص گفت : با توجه به ضرورت نمونه برداری یا سنجش برخی پارامترها در حین بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی ، واحد بهداشت محیط علاوه بر تجهیزات بازرسی که در سالهای گذشته در اختیار بازرسین بهداشت محیط قرار داد ، تجهیزات جدیدی شامل کیت سنجش خامی گوشت ، کیت سنجش بار میکروبی آب آشامیدنی ، دستگاه جدید شوری سنج ، دستگاه و کیتهای تست میکروبی لستریا ، سالمونلا و اشرشیاکلی نیز در اختیار بازرسین بهداشت محیط قرار گرفت تا بازرسین بتوانند در اسرع وقت در خصوص وضعیت سلامت مواد غذایی و اماکن عمومی حساس قضاوت کنند.

کرمی منش افزود : کارگاه آموزشی نحوه کار با تجهیزات جدید پرتابل و بازآموزی تجهیزات قدیمی تر ،توسط  شرکت پشتیبانی کننده تجهیزات برای بازرسین بهداشت محیط برگزار شد .