به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ،کلاس آموزشی با موضوع "رویکردهای نوین در درمان چاقی"   با حضور دکتر رضا همایونفر مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی فسا در معاونت بهداشت برگزار شد. دکتر همایونفر در این جلسه عوامل مسبب چاقی ، شاخص های ارزیابی کننده چاقی و چگونگی کنترل وزن را برای کارشناسان معاونت بهداشت تشریح کرد.

وی در خصوص مشکلات ناشی از چاقی گفت : چاقی عامل بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی–عروقی، فشارخون، دیابت و بعضی از سرطان ها است، که نه تنها یک مشکل بهداشتی عمومی جهانی است بلکه روی وضعیت اقتصادی کشور نیز تاثیر دارد.

دکتر همایونفر افزود:  در حال حاضر مصرف نمک، مواد قندی، نوشابه ها و فست فودها رو به افزایش است و در مقابل مصرف سبزی ها و میوه ها و تحرک مردم کاهش یافته است با توجه به اینکه چاقی در دوران کودکی می تواند زمینه ساز بیماری های غیرواگیر در بزرگسالی شود، در نتیجه پیشگیری و درمان چاقی باید در اولویت برنامه های بهداشتی قرار بگیرد.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه ، فعالیتهای جسمانی ، تغذیه مناسب ، مداخلات روانی و رفتار فردی را از عوامل مهم در کنترل وزن دانستند که برای کاهش یا افزایش وزن باید مورد توجه قرار گیرند.