به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مرکز مشاوره هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی فسا به عنوان پنجمین مرکز مشاوره هپاتیت کشور در سال 1396 با حضور رییس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت با چشم انداز جهانی حذف هپاتیت تا سال 2030 راه اندازی شد. اطلاع رسانی و آموزش، افزایش پوشش واکسیناسیون هپاتیت B ، شناسایی، غربالگری و درمان بیماران، از جمله اهداف این مرکز است.از خدمات مهم و موثر این مرکز درمان مبتلایان به هپاتیت c با موفقیت درمان 98 درصد با داروی جدید می باشد.

دکتر آیدا باغبان مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در خصوص اقدامات انجام شده توسط مرکز مشاوره هپاتیت معاونت بهداشت گفت : از سال 96 که مرکز مشاوره هپاتیت افتتاح شده است تا امروز کارشناسان این مرکز به 203 نفر ، مشاوره رایگان ارائه نموده اند و تعداد 111 نفر بیمار مبتلا به هپاتیت c توسط این مرکز شناسایی شده اند که از این تعداد 52 نفر تاکنون درمان شده اند.