پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، بازدید مشترک بهداشت محیط و اداره دامپزشکی فسا از قصابی های سطح شهر با تمرکز بر نحوه ی نگهداری گوشت در قصابی ها از ابتدای مردادماه آغاز و در حال اجرا می باشد.

مهندس کرمیمنش مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت در این خصوص گفت : با توجه به ضرورت نگهداری و عرضه گوشت خام در یخچال ویترینی در قصابی ها جهت حفظ سلامت و کیفیت گوشت ، واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان فسا اقدام به بازرسی مشترک از قصابی های شهر فسا نموده است .

کرمیمنش افزود : در این بازرسی ها که از ابتدای مردادماه شروع شده است و به صورت منظم ادامه خواهد داشت بازرسین ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط قصابی ها و سلامت گوشتهای عرضه شده در این اماکن ، نحوه ی نگهداری گوشت خام را نیز مورد توجه ویژه قرار میدهند و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.