به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی کمیته ی بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، معاون فنی ، مسئولین روابط عمومی ، واحد مبارزه با بیماریها ، بهداشت محیط ، مسئول دفتر معاون بهداشت ، نمایندگان هلال احمر فسا  و اوقاف، مدیر اجرایی معاونت درمان ، مدیر امور عمومی بیمارستان ولی عصر (عج) و مترون بیمارستان شریعتی برگزار شد ،دکتر کریمی با حائز اهمیت دانستن اربعین حسینی به عنوان یک حرکت فرهنگی بزرگ ، آموزش سلامت به زائرین و رعایت اصول بهداشت را برای حفظ سلامت زائرین و بهره مندی از حظ معنوی این حرکت فرهنگی - معنوی ضروری دانست .

وی خاطرنشان کرد : دستیابی به این هدف با همکاری تمامی ارگانها و سازمانهای دست اندرکار شهرستان و کشوری امکانپذیر است .

در این جلسه مقرر گردید تمامی موکبهای شهرستان فسا مجوزهای بهداشتی لازم را از معاونت بهداشت اخذ نمایند و واحدهای بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت ، آموزش بهداشت عمومی را در قالب متون و کلاس آموزشی به زائرین ارائه نمایند.

نظارت بر موکبها از طریق  رابطین سلامت ، تشدید نظارتهای بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تاسیسات رفاهی امامزاده اسماعیل در اربعین حسینی با توجه به ورود و اسکان زائرین خارجی اربعین در این محل و آمادگی بیمارستانهای شریعتی و ولی عصر و هلال احمر در زمینه پذیرش بیماریان تنفسی از دیگر مصوبات این جلسه بود.