به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هم اندیشی در خصوص رفع مسایل و مشکلات بهداشتی - درمانی بخش شیبکوه با حضور دکتر جلال کریمی و جمعی از مدیران معاونت بهداشت ، بخشدار شیبکوه و اعضای شورای اسلامی زاهد شهر و میانشهر در محل بخشداری شیبکوه برگزار شد.

در این جلسه مسایل و  چالشهای بهداشتی- درمانی زاهد شهر و بخش شیبکوه در زمینه برنامه پزشک خانواده و راه اندازی مرکز بهداشتی – درمانی جدید زاهد شهر مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

دکتر جلال کریمی در این خصوص گفت : ارائه خدمات مناسب بهداشتی درمانی به مردم از وظایف معاونت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی می باشد و با تمهیداتی که اندیشیده شده است انشاء ا..  مشکلات موجود به زودی رفع خواهد شد.

پس از این جلسه معاون بهداشت دانشگاه ، بخشدار شیبکوه و اعضای شورای اسلامی از مراکز بهداشتی -درمانی زاهد شهر و میانشهر بازدید کردند.