به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت  ، به مناسبت 17 مردادماه روز خبرنگار ، شورای مدیران معاونت بهداشت از مهندس منوچهر جوکاران ، خبرنگار صدا و سیمای مرکز فارس ، تقدیر کردند.

در این جلسه ،دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه ضمن تشکر از مهندس جوکاران بخاطر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به عموم مردم در حوزه سلامت ،نقش خبرنگاران و رسانه را در آگاهی بخشی عمومی و ارتقاء سواد سلامت جامعه بسیار مهم دانست و با اشاره به در پیش بودن ماه محرم و صفر و اربعین حسینی بر تهیه گزارش خبری و آگاهی بخشی در زمینه حفظ سلامت زائرین اربعین تاکید کرد.

مهندس منوچهر جوکاران ، مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ، در طول سالیان متمادی در کسوت خبرنگار افتخاری صدا و سیمای فارس در تهیه گزارش های خبری در زمینه های سلامت ، ارتقاء سطح بهداشت عمومی و پیشگیری از حوادث غیر مترقبه نقش ارزنده ای در آگاهی بخشی به مردم استان فارس و شهرستان فسا ایفا کرده است.