به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ،جشن " تغذیه با شیر مادر" با شعار " تغذیه با شیر مادر ، زیربنای زندگی سالم " در مرکز جامع سلامت موسی بن جعفر ( ع) برگزار شد.

خانم فاطمه شهیدی کارشناس واحد سلامت خانواده در این خصوص گفت : تغذیه با شیر مادر به عنوان یک غذای کامل برای کودک ، بخصوص در 6 ماهه اول زندگی ، نقش مهمی در سلامت ، ایمنی در برابر بیماریها و تامین نیازهای عاطفی مادر و کودک ایفا می کند.در همین راستا جشن تغذیه با شیر مادر با هدف فرهنگ سازی تغذیه کودکان با شیر مادر ، توسط واحد بهداشت خانواده معاونت بهداشت در مرکز جامع سلامت موسی بن جعفر (ع) برگزار شد.

وی افزود : در این مراسم که با حضور مادران باردار و شیرده برگزار شد، خانم مصلح کارشناس بهداشت خانواده در خصوص فواید تغذیه کودک با شیر مادر و آقای آریا ، کارشناس ارشد تغذیه در زمینه تغذیه مادران در دوران شیردهی به حاضرین در این مراسم آموزش دادند و در انتها ، به مادرانی که کودکان خود را به صورت اختصاصی با شیر خود تغذیه کرده و بر اساس نمودار سلامت کودک، رشد و وزن خوبی داشتند جوایزی اهداء شد.