به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هماهنگی کنترل بیماریهای حاد تنفسی و گوارشی به مناسبت بازگشت حجاج و برگزاری مراسم پیاده روی اربعین با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، مسئولین کاروانهای زیارتی ، نمایندگان معاونت درمان ، اورژانس ، نیروی انتظامی ، اوقاف ، واحد بیماریهای واگیر ، بهداشت محیط  ، شهرداری فسا و بخشداریهای در معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه دکتر جلال کریمی ، معاون بهداشت دانشگاه ضمن تشریح چیستی بیماریهای حاد تنفسی و گوارشی و نحوه ی انتقال این بیماریها به انسان ،فعالیتهای انجام شده توسط معاونت بهداشت در زمینه پیشگیری از بیماریهای حاد تنفسی و گوارشی با هدف کاهش ابتلای حجاج و زائرین کربلا به این بیماریها قبل از اعزام به عربستان و عراق را برای حاضرین در این جلسه تشریح کردند.

در ادمه این جلسه هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی در قالب تعیین شرح وظایف هر سازمان توسط EOC  ، آمادگی مراکز بهداشتی درمانی ، اورژانس 115  و بیمارستانها برای بیماریابی ، ارائه خدمات درمانی مناسب  و فراهم نمودن تجهیزات مورد نیاز بیماران احتمالی انجام شد.

همچنین مقرر گردید معاونت غذا و دارو نظارتهای خود را برداروخانه ها و بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع نزورات ، مساجد و اماکن متبرکه افزایش دهند و همکاری بین بخشی معاونت بهداشت با اوقاف ، شهرداری ها ، کاروانهای زیارتی و بخشداریها برای آموزش به عموم مردم انجام شود.