به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم گرامیداشت روز بهورز و تجلیل از بهورزان نمونه با حضور  رئیس دانشگاه ، معاون بهداشت ، بهورزان خانه های بهداشت و مدیران بهداشتی برگزار شد.

در این مراسم دکتر خالقی رئیس دانشگاه ضمن تبریک روز بهورز گفت : ارتقاء شاخص های بهداشتی پس از پیروزی انقلاب مرهون تلاش های خالصانه بهورزان در حوزه سلامت است و این تلاشها باعث شد امید به زندگی در ایران بین 20 تا 25 سال افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود : نسل اول بهورزان برای ارتقاء شاخص های بهداشتی زحمات زیادی را متحمل شدند و بهورزان جوان باید از این عزیزان الگو بگیرند.

وی همدلی و همکاری را در شرایط سخت اقتصادی کشور برای حفظ دستاوردهای سلامت بسیار مهم ارزیابی کرد و ابراز امیداوری کرد که با تدبیر مسئولین و کمک خداوند متعال کشور این دوران سخت را نیز پشت سر بگذارد.

در ادامه این مراسم ، دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه با تقدیر از زحمات بهورزان ، بخاطر ارائه با کیفیت مراقبتهای سلامت در روستاها ، اعتماد مردم را مهم ترین سرمایه های اجتماعی حوزه سلامت دانست که باید از آن صیانت کرد.

در این مراسم از بهورزان نمونه کشوری ، شهرستان همچنین بهورزان بازنشسته سال 97 توسط ریاست دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

بهورز نمونه کشوری :

• آسیه نجابت اصل ( بهورز خانه بهداشت اکبرآباد)

بهورزان نمونه شهرستان :

• سمیه دیندارلوئیان ( بهوررز خانه بهداشت دیندارلو)
  • پریوش غلباش ( بهورز خانه بهداشت زنگنه )
  • هاجر ارجمند ( بهورز خانه بهداشت بید زرد)
  • خدیجه بلاغی ( بهورز خانه بهداشت قاسم آباد)
  • بهورزان بازنشسته :
  • لیلا چراغی ( بهورز خانه بهداشت نوبندگان )
  • نسرین حیدری ( بهورز خانه بهداشت صحرارود )
  • مهیندخت بنایی ( بهورز خانه بهداشت کچویه )
  • مریم بلاغی ( بهورز خانه بهداشت قاسم آباد )