به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هماهنگی واحد بهداشت محیط با حضور بازرسین در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه ،تشدید نظارتها بهداشتی بر هیات های مذهبی در ماه محرم ، نحوه تدوین کتاب جامع بهداشت ، تاثیرات تغییر اقلیم بر بهداشت محیط شهرستان فسا ، ضرورت ثبت طغیان بیماریها در سامانه جامع بازرسی و وحدت رویه بازرسین بهداشت محیط در اعمال دستورالعمل های وزارت بهداشت ، از جمله موضوعاتی بود که طرح و در مورد آنها تصمیمات لازم اتخاذ شد.

مهندس کرمیمنش مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت در خصوص تشدید نظارتها در ماه محرم گفت : با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و حضور عزاداران حسینی در هیاتهای مذهبی ، افزایش نظارتهای بهداشتی بر این اماکن ، بخصوص محل های پخت نذورات ضروری است و بازرسی ها با اولویت نظارتهای شبانه بر هیات های مذهبی افزایش خواهند یافت.

کرمیمنش افزود : انتظار می رود مدیران هیئت های عزاداری و مسئولین طبخ نذورات نیز در تهیه غذا به نکات بهداشتی توجه نمایند و با مامورین بهداشت همکاری لازم را به عمل آورند تا سلامت عزیزان عزادار تامین گردد.