آقای عبدا.. عزیزی مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر در خصوص برنامه این واحد در روز جهانی قلب سالم گفت : به مناسبت روز جهانی قلب سالم 7 مهرماه با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و آموزش و پرورش فسا ، ویژه برنامه قلب سالم در مدرسه دخترانه بنت الهدی صدر برگزار شد .

در این مراسم دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به ارتباط بین نگرش انسان و سلامت جامعه گفت :  مدرسه و خانواده از اثرگذارترین عوامل در زندگی هر انسانی هستند و برای تغییر نگرشها نسبت به سلامت نیز باید از خانواده و مدرسه شروع کرد .

وی افزود : خانواده ها باید فرزندپروری را بیاموزند و مدارس نیز آموزشهای مناسب و علمی را در حوزه سلامت به دانش آموزان ارائه کنند تا فرهنگ سلامت جامعه اصلاح شود.

دکتر کریمی افزود : با توجه به تغییر الگوی بیماریها از واگیر به سوی بیماریهای غیر واگیر نظیر بیماریهای قلبی – عروقی ، اسکلتی – عضلانی و دیابت و سرطان باید آموزشها در حوزه سلامت برای دانش آموزان نیز تغییر کند و اگر دانش آموزان را خوب آموزش دهیم ضمن حفظ سلامت خود ، می توانند به عنوان سفیران سلامت در خانواده ها نیز عمل کنند و به آنها را نیز آگاهی دهند.

در ادامه این مراسم برنامه هایی شامل انجام حرکات ورزشی توسط کارشناسان بهداشت و دانش آموزان ، آموزش سلامت و دیکلمه خوانی توسط دانش آموزان اجرا شد.