پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت کلاس آموزشی "  محصولات ارگانیک و امنیت غذایی" توسط واحدبهداشت حرفه ای معاونت بهداشت و با حضور کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت و صنایع فسا برگزار شد.

مهندس سوسن جانی زاده مسئول واحد بهداشت حرفه ای در این خصوص گفت : گر چه تولید و عرضه ی کافی مواد غذایی در سطح کلان در کشور شرط تامین امنیت غذایی است ولی تولید محصولات سالم و ارگانیک نیز نقش مهمی در تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه دارد .

وی افزود : در این کلاس آموزشی مطالبی در زمینه ضرورت افزایش آگاهی کشاورزان ، تشویق کشاورزان با تولید محصول سالم ، افزایش سطح گلخانه ها ی تولید کننده محصول سالم و ضرورت افزایش مراکز عرضه محصولات سالم به حاضرین در این جلسه ارائه گردید .