به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت جلسه هماهنگی اجرای پیاده روی از خانه تا مدرسه با حضور مدیر فنی معاونت بهداشت ، مسئولین واحد های مبارزه با بیمارهای غیرواگیر ، تغذیه ، بهداشت مدارس ، نمایندگانی از نیروی انتظامی ، معاونت غذا و دارو و آموزش وپرورش در معاونت بهداشت برگزار شد.

آقای عبدا.. عزیزی مسئول واحد مبارزه با بیماریها غیر واگیر معاونت بهداشت در این خصوص گفت : با توجه به این که در حال حاضر کم تحرکی و افزایش وزن ، سلامتی نوجوانان را تهدید می‌کند، نهادینه کردن فرهنگ ورزش و زندگی سالم در بین دانش آموزان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود : طرح پیاده روی از خانه تا مدرسه با هدف گسترش فرهنگ پیاده روی ، تحرک بدنی و شادابی و نشاط در بین دانش آموزان روز 24 مهرماه در یکی از مدارس جنوب شهر فسا با همکاری معاونت بهداشت ، معاونت غذا و دارو ، آموزش و پرورش و نیروی انتظامی اجرا خواهد شد .

در این برنامه پس از پیاده روی دانش آموزان ، کارشناسان بهداشت در خصوص نقش تحرک بدنی در حفظ سلامت به دانش آموزان آموزش خواهند داد  و معاونت غذا و دارو نیز با هدف اشاعه فرهنگ تغذیه سالم از دانش آموزان با صبحانه سالم پذیرایی خواهد کرد.