به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، همایش روز جهانی کودک با همکاری معاونت بهداشت ، آموزش و پرورش و نیروی انتظامی در شهر نوبندگان و روستای دیندارلو برگزار شد.

خانم طالبی کارشناس کودکان واحد سلامت خانواده در این خصوص گفت : همایش روز جهانی کودک با حضور دانش آموزان پیش دبستانی و دبستانی و والدین آنها در محل زینبه شهر نوبندگان و مدرسه بلال روستای دیندارلو با برنامه هایی شامل آموزش سلامت و ایمنی ، شعر خوانی ، قصه گویی و  مسابقه برگزار شد.

وی افزود : در این همایش ها  که کارشناسان بهداشت مراکز بهداشتی- درمانی نوبندگان و دوگان  ، بهورزان خانه های بهداشت دیندارلو و نوبندگان ، رئیس آموزش و پرورش نوبندگان و نماینده نیروی انتظامی دوگان حضور داشتند در زمینه پیشگیری از حوادث و سوانح ، بهداشت فردی ،روانشاسی کودک و فرزند پروری به دانش آموزان و والدین آنها آموزش های ارائه گردید.