به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ،طی حکمی از طرف دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، مهندس مصطفی اصلاحی به عنوان "سرپرست معاونت فنی درحوزه معاونت بهداشت" منصوب و از زحمات دکتر فریبا علیزاده قدردانی شد.

alizade eslahi

متن این حکم به شرح ذیل است :

جناب آقای مهندس مصطفی اصلاحی

با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد و شايستگي كه در جنابعالي سراغ دارم وبه موجب اين حكم، شما را به عنوان «سرپرست معاونت فني در حوزه معاونت بهداشت» دانشگاه منصوب مي نمايم . اميد آن دارم تا با توكل به خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت وليعصر(عج) وبهره گيري از دانش و تجارب خود و تعامل با ساير همكاران در ارتقا ء سلامت شهرستان وخدمت به نظام سلامت كشور عزيزمان كوشا باشيد.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا

سرکار خانم دکتر فریبا علیزاده

با سلام و احترام

آینده روشن این سرزمین و آرامش خاطر نسل فردا در گرو برنامه ریزی و تلاش خستگی ناپذیر شما برای گسترش سلامت است . بذری که امروز در عرصه سلامت می کاریم فردا درختی خواهد شد هرچه انبوه تر و پربارتر که فرزندان این مرز و بوم را پناه خواهد داد .

ضمن سپاس از زحمات و تلاش های سرکار عالی و عملکرد مطلوب و رضایت بخش شما در طول مدت تصدی مسئولیت معاون فنی در ستاد معاونت بهداشت بر خود فرض می دانم ضمن اعلام مراتب قدردانی از درگاه خداوند منان توفیق هرچه بیشتر را درعرصه های مختلف برایتان آرزو نمایم .

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا