به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم تکریم و معارفه مسئول مرکز بهداشتی درمانی فاطمیه با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، دکتر پاکدامن رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) و جمعی از مدیران معاونت بهداشت در مرکز بهداشتی درمانی فاطمیه برگزار شد.

در این مراسم از زحمات مهندس مصطفی اصلاحی مسئول سابق مرکز بهداشتی درمانی فاطمیه تقدیر شد و مهندس مجتبی دیانت به عنوان سرپرست این مرکز منصوب گردید.

متن تقدیر از مسئول سابق و سرپرست جدید مرکز بهداشتی درمانی فاطمیه (س) به شرح ذیل است :

جناب آقای مهندس مصطفی اصلاحی

با سلام و احترام

آینده روشن این سرزمین و آرامش خاطر نسل فردا در گرو برنامه ریزی و تلاش خستگی ناپذیر شما برای گسترش سلامت است . بذری که امروز در عرصه سلامت می کاریم فردا درختی خواهد شد هرچه انبوه تر و پربارتر که فرزندان این مرز و بوم را پناه خواهد داد .

ضمن سپاس از زحمات و تلاش های جناب عالی و عملکرد مطلوب و رضایت بخش شما در طول مدت تصدی مسئولیت مرکز بهداشتی درمانی فاطمیه (س) بر خود فرض می دانم ضمن اعلام مراتب قدردانی از درگاه خداوند منان توفیق هرچه بیشتر را درعرصه های مختلف برایتان آرزو نمایم .

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه

جناب آقاي مهندس مچتبی دیانت

كارشناس بهداشت محيط

با سلام و احترام

نظر به تعهد ، مسووليت پذيري و شايستگي ، جنابعالي را به عنوان سرپرست مرکز بهداشتی درمانی شماره 2(فاطمیه ) منصوب مي نمايم. اميدوارم ضمن رعايت قانون و مقررات اداري درانجام امورمحوله موفق و مويد باشيد .توفيق روز افزون جنابعالي رااز خداوند متعال خواستارم .

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه