پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت با همکاری معاونت بهداشت ، اداره صمت ، فنی حرفه ای و اتاق اصناف کلاس آموزش "بهداشت نانوایی و نحوه ی صحیح پخت نان" با حضور نانوایان شهر فسا برگزار شد.

مهندس نبی ا.. کاری کارشناس بهداشت محیط که جهت آموزش به نانوایان فسایی در این کلاس حضور داشت در این خصوص گفت : نان مهمترین جزء سبدغذایی روزانه اکثر مردم است و هر فرد ، روزانه ،حداقل در یک وعده ی غذایی از نان استفاده می کند ، به همین دلیل رعایت اصول بهداشتی درتهیه و عرضه نان بسیار مهم است و با سلامت کل جامعه مرتبط می باشد.

وی افزود : رعایت بهداشت فردی ، معاینات دوره ای کارکنان نانوایی ، بهداشت انبار آرد ، نظافت ظروف و نحوه ی صحیح پخت نان و فواید استفاده از مخمر به جای جوش شیرین از جمله مباحثی بود که کارشناسان بهداشت و فنی حرفه ای به صورت تئوری و عملی در یکی از نانوایی های سطح شهر به نانوایان فسایی آموزش دادند.