به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا به همراه مسئول و جمعی از بازرسین بهداشت محیط با حجت الاسلام و المسلمین جمالی زاده امام جمعه شهرستان فسا دیدار کردند.

در ابتدای این جلسه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، ضمن ارائه گزارش عملکرد معاونت بهداشت در زمینه تامین سلامت مردم شهرستان فسا گفت : در شهرستان فسا 3000 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکنه عمومی وجود دارد که بازرسین معاونت بهداشت برای نظارت بر این اماکن،زحمات زیادی را متحمل می شوند و مخاطرات مختلفی را به جان می خرند تا امنیت سلامت مردم را تامین کنند.

معاون بهداشت دانشگاه تامین سلامت را نیازمند همکاری سایر سازمانها و ادارات شهرستان با معاونت بهداشت دانست که بعضا همکاری مناسبی در رفع برخی مشکلات بهداشتی با معاونت بهداشت به عمل نمی آورند.

حجت الاسلام جمالی زاده در این دیدار ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در حوزه سلامت شهرستان گفت  : واضح است که همیشه حفظ سلامت بر درمان اولویت دارد و حفظ سلامت و بهداشت همچون حفظ  امنیت ، کاری پیشگیرانه است .

وی افزود : به نظر من ، در زمینه بهداشت ظرفیت های قانونی خوبی وجود دارد و باید از این ظرفیت ها استفاده شود تا سطح بهداشت شهرستان ارتقاء یابد.

حجت الاسلام جمالی زاده تاکید کرد : در برخورد با قانون شکنان در امر بهداشت هیچ ملاحظه ای نشود ،چون سلامت آحاد مردم به خطر می افتد و در این زمینه هیچ توصیه و سفارشی را ولو با زبان دلسوزی از هیچ کس در رابطه با برخورد با مزاحمین امر بهداشت در جامعه قبول نکنید.