به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، همایش دانشجویی ایدز با همکاری معاونت بهداشت و معاونت فرهنگی - دانشجویی در سالن بعثت دانشگاه برگزار شد.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه اولین سخنران این همایش در خصوص پیشگیری از HIV – ایدز گفت : در امر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه باید رودربایستی و خجالت را کنار گذاشت و به صورت موثر به عموم مردم اطلاع رسانی کرد .

وی افزود : ما در حال حاضر 18 میلیون جوان در سن ازدواج داریم و باید برای پیشگیری از گسترش HIV – ایدز برنامه ریزی منسجمی داشته باشیم و به سراغ گروه های پرخطر برویم تا بتوانیم بیماری ایدز را مهار کنیم.

دکتر کریمی متخصص بیماریهای عفونی، انگ زدایی را یکی از عوامل مهم در بیماریابی ایدز دانست و گفت : در حال حاضر طبق برآوردها در ایران 41 درصد مبتلایان به HIV شناسایی شده اند وتنها 19 درصد آنها تحت درمان قرار گرفته اند و این اعداد با چشم انداز سازمان بهداشت جهانی تا سال 2020 فاصله ی زیادی دارد و برای رسیدن به شناسایی 90 درصدی مبتلایان HIV باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

دکتر کریمی خاطرنشان کرد : طبق برنامه سازمان بهداشت جهانی تا سال 2020 باید 90 درصد افراد مبتلا به ایدز شناسایی شوند ، 90 درصد مبتلایان تحت درمان قرار گیرند و 90 درصد دریافت کنندگان درمان ،بار ویروسی آنها به صفر برسد.

در ادامه این همایش دکتر نقدی معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیر از همکاری های معاونت بهداشت با معاونت فرهنگی – دانشجویی در زمینه های گوناگون خواستار گسترش این همکاریها شد .

وی افزود: تحقیقات علمی و پژوهشی در زمینه HIV – ایدز می تواند یکی از زمینه های همکاری مشترک معاونت فرهنگی – دانشجویی و معاونت بهداشت باشد .

دکتر نقدی راه اندازی هسته دانشجویی اطلاع رسانی ایدز در دانشگاه علوم پزشکی را یکی از راهکارهای آگاهی بخشی به دانشجویان دانست.

از دیگر برنامه های این هماییش اجرای پنل پرسش و پاسخ دانشجویی در زمینه ایدز و انگ زدایی با مدیریت دکتر اجاقی مسئول واحد بهداشت روان معاونت بهداشت و اهداء جوایز به دانشجویان بود.