به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، جمعی از کارکنان و مدیران این معاونت و خانم دکتر کبریایی متخصص اطفال ، واحد ارزیابی تکامل کودکان با روش تست Bayley در پایگاه بهداشتی شماره 6 شهری فسا افتتاح شد.

دکتر کریمی در مراسم افتتاحیه این مرکز گفت : اختلالات تکاملی از شایعترین مشکلات طب کودکان در سراسر دنیا می باشد . تشخیص زودهنگام اختلالات تکاملی امری ضروری برای سلامت کودک است و یکی از وظایف اصلی مسئولین مراقبتهای اولیه و تمامی پزشکان اطفال محسوب می شود.

وی افزود : استفاده از ابزارهای غربالگری نظیر تست ASQ به عنوان اولین قدم برای جدا نمودن کودکان مشکوک به اختلالات تکاملی است. اما به منظور تشخیص قطعی موارد مشکوک به اختلالات تکاملی و نیز ارزیابی تکاملی گروههای پرخطر می بایست از ابزارهای دقیق تر و استاندارد شده استفاده نمود که آزمونBayley  نمونه ای از این آزمون ها می باشد که وضعیت تکامل کودک را در حیطه های شناختی، ارتباطی( درکی، بیانی) و حرکتی( ظریف و درشت) ارزیابی می نماید. در همین راستا و به منظور کمک به کارشناسان بهداشتی و متخصصین اطفال جهت تشخیص کودکان مشکوک به اختلالات تکاملی،  اولین واحد تست بیلی در پایگاه شماره 6 شهری فسا راه اندازی شد.