به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، روز سه شنبه 11 دیماه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در مرکز جامع سلامت شهر ششده حضور یافت تا از تجهیزات جدید آزمایشگاهی این مرکز بهره برداری شود.

دکتر کریمی در مراسمی که به همین مناسبت با حضور مسئولین بخش و شهر ششده برگزار شد گفت : امروز با تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی این مرکز ، شهر ششده به دومین قطب آزمایشگاهی شهرستان فسا تبدیل شد و تمام آزمایشاتی که در شهر فسا انجام می شود در شهر ششده نیز ارائه خواهد شد.

وی افزود : تکمیل آزمایشگاه مرکز جامع سلامت ششده با هدف ارتقاء سلامت ، توسعه ی عدالت اجتماعی و افزایش رضایتمندی مردم انجام شد و با توجه به محدودیت در اعتبارات سعی کردیم به سمتی حرکت کنیم تا خدمات مناسبی را به مردم ارائه نماییم .

معاون بهداشت دانشگاه گفت :تجهیزات بهره برداری شده در مرکز ششده شامل اتو آنالایزر بیوشیمی ، انکوباتور ، دستگاه آب مقطرگیری ، شیکر و اتوکلاو می باشد و با احتساب دستگاه سل کانتری که در سال 97 به تجهیزات این آزمایشگاه افزوده شد، از ابتدای سال 97 تا کنون اعتباری بالغ بر 350 میلیون تومان برای تجهیز این آزمایشگاه تخصیص داده شده است .

دکتر کریمی به اهالی بخش ششده و قره بلاغ مژده داد که در دهه فجر ،کلینیک ویژه تخصصی ششده در شهر ششده راه اندازی خواهد شد و با حضور پزشکان متخصص در این کلینیک خدمات درمانی تخصصی به اهالی شریف بخش ششده و قره بلاغ ارائه شود.