به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، اقدام به موقع پزشک و پرستار مرکز بهداشتی درمانی دوگان جان مرد میانسالی را که دچار ایست قلبی شده بود نجات داد.

آقای عبدالحمید ارشدی نژاد مسئول مرکز بهداشتی درمانی دوگان در خصوص این واقعه گفت : مرد میانسال اهل دوگان بدون سابقه بیماری قلبی با درد در قفسه سینه به مرکز جامع سلامت دوگان مراجعه می کند ، پس از معاینه توسط پزشک و درخواست پزشک برای گرفتن نوار قلب ، بیمار به اتاق احیاء ، محلی که در آنجا از بیماران نوار قلب گرفته می شود منتقل می شود ، بیمار در زمان آماده شدن برای گرفتن نوار قلب به صورت ناگهانی دچار ایست قلبی می شود. پرستار مرکز به سرعت اقدام به احیاء قلبی بیمار می کند و پزشک را نیز از این اتفاق مطلع می نماید که با اقدام سریع و به موقع خانم طاهره سادات هاشمی پرستار و خانم دکتر حیدری پزشک مرکز ، پس از یک تلاش نفس گیر و بدون وقفه ، قلب بیمار دوباره شروع به تپش می کند و جان بیمار نجات می یابد ، مرد میانسال پس از دریافت مراقبت های اولیه با اورژانس 115 به بیمارستان ولی عصر (عج) منتقل شد تا تحت درمان تکمیلی قرار گیرد.

مسئول مرکز بهداشتی درمانی دوگان از تلاش ارزنده پزشک و پرستار این مرکز تقدیر و تشکر کرد.