به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت به مناسبت روز هوای پاک طی مراسمی با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، رئیس شورای شهر فسا ، فرمانده پلیس اطلاعات و امنیت ، نماینده دادستان فسا و بازرسین بهداشت محیط تعداد متنابهی قلیان امحاء گردید.
دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه در  این خصوص گفت : مصرف قلیان یکی از  مضرترین روشهای مصرف دخانیات  و اثرات زیانبار آن چندین برابر ویرانگرتر از مصرف سیگار است و متاسفانه در سالیان اخیرمصرف آن  در امکان عمومی و محافل خانوادگی افزایش یافته است .
 وی افزود معاونت بهداشت مصمم است با همکاری سایر ارگانهای دخیل در امر مبارزه با دخانیات با مصرف قلیان در رستورانها و امکان عمومی شهرستان فسا برخورد کند .
لازم به ذکر است قلیانهایی که امروز طی این مراسم امحاء گردید در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از رستورانها ،کافی شاپها و اماکنی که عرضه قلیان در آنها ممنوع است جمع آوری شده بود.