به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب رتبه اول استانی و پنجم کشوری در زمینه تحقق اهداف تخصصی معاونت بهداشت شد.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه کسب این موفقت را نتیجه زحمات بی وقفه تمامی کارکنان معاونت بهداشت در تمامی سطوح از خانه های بهداشت ، مراکز بهداشتی تا ستاد معاونت بهداشت دانست و گفت : طبق رتبه بندی مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت در خصوص میزان تحقق اهداف تخصصی معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب رتبه اول استانی و رتبه پنجم کشوری در تحقق اهداف تخصصی در سال 96 شده است .

وی افزود : دانشگاه علوم پزشکی فسا بعد از دانشگاه های علوم پزشکی همدان ، زنجان ، البرز و آذربایجان شرقی رتبه پنجم کشوری را به خود اختصاص داده است .