به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، در چهارمین روز از دهه مبارک فجر با حضور فرماندار شهرستان فسا ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و مسئولین ادارای و انتظامی شهر فسا ، پایگاه بهداشتی شهرک الزهراء و سردخانه 13 تنی پایگاه بهداشتی شماره 1 شهری به بهره برداری رسید.

دکتر جلال کریمی معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : پایگاه بهداشتی شهرک الزهراء که به جمعیت  18500 نفر خدمات بهداشتی ارائه می نماید ، سابقا  در ساختمان اجاره ای مستقر بود و با خریداری ساختمان جدید و تجهیز آن ، در مکانی مناسب تر این خدمات به اهالی شهرک الزهرا ء و جمعیت تحت پوشش ارائه می شود.

وی افزود : سردخانه 13 تنی پایگاه بهداشتی شماره یک شهری نیز که امروز به بهره برداری رسید ، جهت نگهداری اقلام بهداشتی و سبد تغذیه ای حمایتی مادران باردار نیازمند ساخته شده  است و  نگهداری و توزیع سبد تغذیه ای و اقلام بهداشتی را تسهیل خواهد کرد.

دکتر کریمی ، اعتبار هزینه شده برای این پروژه ها را بالغ بر 430 میلیون تومان عنوان کرد.