به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، به مناسبت هفته سلامت مردان مسابقه دارت و پرتاب توپ در حلقه به همت واحد بهداشت خانواده  و با حضور کارکنان مرد معاونت بهداشت برگزار شد .

خانم سحر کرم نژاد مسئول واحد بهداشت خانواده در این خصوص گفت : همه ساله در هفته آغازین اسفندماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه های مختلف جامعه در خصوص اولویت های سلامت مردان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، هفته ملی "سلامت مردان ایران" برگزار می شود ، در همین راستا واحد بهداشت خانواده برای بزرگداشت این هفته مسابقه ی ورزشی را برای کارکنان مرد معاونت بهداشت برگزار نمود.

وی افزود : در استمرار برنامه ترویج فعالیت جسمانی در مناسبت های ملی سلامت در دو سال اخیر و با توجه به برنامه عمل WHO برای کاهش کم تحرکی به میزان 15 درصد تا سال 2030 با شعار "مردم فعال تر، برای جهانی سالم تر"، در سال جاری نیز موضوع ترویج تحرک و فعالیت جسمانی به عنوان محور اقدامات هفته سلامت مردان توسط وزارت بهداشت و با شعار " مردان فعال تر ، مردان سالم تر " انتخاب شده است .

روز شمار هفته ملی سلامت مردان به شرح ذیل می باشد :

چهار شنبه ۹۷/۱۲/۱ : مردان فعال و بهره وری در محیط کار دوستدار فعالیت بدنی

پنجشنبه ۹۷/۱۲/۲ : نقش مستقیم و غیر مستقیم فعالیت جسمانی در پیشگیری و درمان بیماریهای غیر واگیر، واگیر، سلامت روانی و اجتماعی

جمعه ۹۷/۱۲/۳: پدران، مشوق فعالیت جسمانی پسران و سایر اعضای خانواده

شنبه۹۷/۱۲/۴ : شهر دوستدار فعالیت جسمانی (پیاده روی/ دوچرخه سواری و ...)

یک شنبه۹۷/۱۲/۵ : ایمنی و استاندارد در فعالیتهای ورزشی

دو شنبه ۹۷/۱۲/۶ : مردان جوان فعال تر، عملکرد تحصیلی بالاتر