به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، در اولین روز از بسیج سلامت نوروزی ، مانور سلامت نوروزی با مشارکت معاونت بهداشت، اورژانس پیش بیمارستانی و آتش نشانی فسا برگزار شد.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه که در این مانور حضور یافته بود در این خصوص گفت : در راستای حفظ سلامت شهروندان فسایی و مسافران نوروزی ، برنامه تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی همزمان با سایر نقاط کشور در شهر فسا  اجرا می شود .

وی افزود :معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با اجرای مانور سلامت نوروزی آمادگی خود را برای نظارت ویژه بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی  اعلام کرد و انشاالله با اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی از 20 اسفند 97 تا 15 فروردین 98، بازرسین بهداشت محیط در مناطق شهری و روستایی شهرستان فسا به صورت ویژه از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با اولویت نظارت بر قنادی ها ، رستوران ها ، اماکن بین راهی و مهمانپذیرها  نظارت خواهند کرد.

دکتر کریمی خاطرنشان کرد : در ایام نوروز بازرسی ها و نظارتها به صورت 24 ساعته انجام خواهد شد و شهروندان فسایی در صورت داشتن شکایات بهداشتی می توانند با سامانه 190 وزارت بهداشت تماس گرفته و بازرسین معاونت بهداشت در اسرع وقت به این شکایات رسیدگی خواهند کرد.