به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه شورای سلامت بخش نوبندگان با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، امام جمعه ، بخشدار نوبندگان ، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی در بخشداری نوبندگان برگزار شد.

دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، در این جلسه گفت : همکاری بین بخشی یکی از مهم ترین عوامل ارتقاء سطح سلامت است و بسیاری از حوزه های سلامت برای اعتلا نیاز به هم افزایی سازمانهای مختلف دارد .

معاون بهداشت دانشگاه نقش ائمه جمعه و جماعات را برای آگاهی بخشی به عموم مردم در زمینه پیشگیری و حفظ سلامت حائز اهمیت دانست .

در این جلسه مسایل بهداشتی بخش نوبندگان در زمینه های بهداشت محیط ، جمعیت های تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی و پزشک خانواده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی در این خصوص اتخاذ گردید .