"یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا الی احسن الحال"

نوروز سرآغاز شکوفایی ، تجدید حیات طبیعت و زمزمه تجلی ذات لایزال الهی در تغییر فصول و تحول احوال هاست که نوید بخش گذر از زمستان و شروع فصلی جدید مملو از شوق در حرکت به سوی رشد و نیل به اهداف متعالی است.

در آستانه سال نو به استقبال بهار می رویم و تحول طبیعت را با تحول در قلب و جانمان آغاز می نماییم و در این هنگامه برای تعجیل در ظهور امام عصر (ارواحنا له الفداء) دست به دعا به سوی آستان حضرت دوست بر میداریم و از خداوند متعال می خواهیم تا در سال 98 به ما توفیق دهد با هم افزایی ، در رفع مشکلات بهداشتی جامعه و دستیابی به اهداف سلامت گام های بلندی را برداریم .ازدرگاه خداوند سبحان برای تمامی تلاشگران حوزه سلامت ، موفقیت و بهروزی را مسئلت مینمایم.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا