به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاونین اجرایی ، فنی و کارشناسان واحد بهداشت محیط با حجت الاسلام جمالی زاده امام جمعه فسا دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر کریمی ، با تشکر از حمایتهای امام جمعه شهر فسا در زمینه پیشبرد اهداف سلامت در شهرستان ، نحوه ی اجرای قوانین و مقررات بهداشتی توسط معاونت بهداشت و دستگاه های مسئول را تشریح کرد. معاون بهداشت دانشگاه ، همکاریهای برون بخشی را یکی از مهم ترین عوامل در تحقق برنامه های سلامت دانست.

در ادامه مهندس جواد خیراتی کارشناس بهداشت محیط گزارشی از اقدامات واحد بهداشت محیط در زمینه حفظ سلامت و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم را به محضر امام جمعه فسا ارائه نمود .

حجت الاسلام جمالی زاده ضمن تبریک میلاد با سعادت امام علی (ع) و روز مرد اظهار داشت : بهداشت پیشانی دانشگاه علوم پزشکی است و چهره شهر نشان دهنده عملکرد مطلوب بهداشت است و در صورتی که در زمینه بهداشت اقدامات مناسبی انجام شود از بیماریها پیشگیری خواهد شد و هزینه های درمانی کاهش خواهد یافت .ایشان بر اجرای قاطعانه قوانین بهداشتی همراه با حفظ احترام و شان مردم تاکید کرد.