به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه کمیته بهداشت ،کارگروه سلامت درحوادث و بلایا امروز سه شنبه 6 فروردین با دستورجلسه کنترل کیفی آب شهرستان فسا در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد .

در این جلسه روئسای ادارات آبفای شهری ، آبفای روستایی ،هلال احمر ، مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا ، معاون فنی و مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت دور هم جمع شدند تا اقدامات انجام شده در زمینه حفظ سلامت آب شهر فسا و مناطق روستایی مورد بحث و بررسی قرار دهند و از سلامت آب شهرستان فسا اطمینان حاصل کنند.

پس از ارائه گزارش وضعیت کیفیت آب شهرستان توسط کارشناسان معاونت بهداشت ، مسئولین آبفای شهری و روستایی ،کارگروه سلامت در حوادث وبلایا به این جمع بندی رسید که آب شرب شهرستان فسا در تمامی نقاط سالم می باشد و شهروندان فسا با خاطری آسوده می توانند آب لوله کشی شهری و روستایی را مصرف کنند.

لازم به ذکر است کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت به صورت مداوم در حال سنجش سلامت آب شرب در تمامی نقاط شهرستان هستند و در صورت بروز مشکل از طریق رسانه های عمومی شامل پایگاه خبری معاونت بهداشت ، دانشگاه علوم پزشکی فسا و صدا و سیما مراتب را به اطلاع مردم شریف شهرستان فسا خواهد رساند.