به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه کمیته هفته سلامت با ریاست مهندس مصطفی اصلاحی معاون فنی معاونت بهداشت و با حضور مسئولین واحد بهداشت مدارس و جوانان ، واحدهای ستادی معاونت بهداشت ،نمایندگان فرمانداری فسا و معاونت فرهنگی – دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس اصلاحی با تشریح راهنمای اجرایی هفته ملی سلامت جوان گفت : هفته سلامت جوان امسال که از 28 فروردین ، مصادف با ولادت حضرت علی اکبر (ع) برگزار می شود تا 3 اردیبهشت ادامه خواهد داشت و محوریت آن مراقبت جوانان با شعار " من ارزشمند " و موضوع " با مراجعه به پایگاه های سلامت و مراکز ارائه خدمات جامع سلامت از سلامت خود آگاه شویم " انتخاب شده است .

در ادامه جلسه خانم فاطمه زارعپور مسئول واحد بهداشت مدارس و جوانان معاونت بهداشت ، اهداف برگزاری روز ملی و هفته سلامت جوانان را تشریح کرد و پس از هم اندیشی حاضرین در جلسه برنامه ریزی لازم جهت برگزاری این هفته صورت پذیرفت.