به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت همایش تقدیر از مدارس مروج سلامت 5 ستاره شهرستان فسا با حضور فعالان سلامت مدارس ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ، روئسای آموزش پرورش فسا ، شیبکوه و ششده و قره بلاغ در سالن بعثت دانشگاه برگزار شد.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از معلمان و دستاندرکاران سلامت مدارس گفت : پتانسیل های خوبی در مدارس در زمینه ارتقاء سلامت وجود دارد که باید به آنها توجه شود .

وی افزود : دانش آموزان شالوده ی سلامت آینده هستند و آموزش سلامت و فرهنگ سازی در مدارس به منزله ساخت جامعه ی سالم آینده است .

دکتر کریمی گفت : با کارهای ساده در حوزه سلامت می توان نتایج بزرگی را رقم زد و مدارس مروج سلامت در این مسیر حرکت می کنند و در این مسیر باید شجاعت لازم برای تغییر و حرکت را داشته باشیم .

در ادامه این مراسم با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و روئسای آموزش و پرورش فسا ، شیبکوه و ششده از فعالان سلامت مدارس مروج سلامت تقدیر به عمل آمد .