به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه درون بخشی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا با حضور مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت برگزار شد .
در ابتدای این جلسه مهندس مصطفی اصلاحی معاون فنی معاونت بهداشت با تشریح برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا گفت : هدف از اجرای این برنامه افزایش شناسائی و شروع مراقبت و درمان بیماران مبتلا به فشارخون وافزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس فشارخون بالا است .
وی افزود : در این برنامه افراد 30 سال و بالاتر ایرانی و غیر ایرانی ساکن در کشور، بیماران کلیوی و زنان باردار در همه گروه های سنی به عنوان گروه هدف هستند و سنجش و ثبت فشار خون گروه هدف در مراکز ثابت ، ایستگاه های سیار به صورت خوداظهاری انجام خواهد شد.
در ادامه این جلسه آقای روح ا.. ارشدی نژاد کارشناس واحد بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت گفت : بیماری فشار خون بالا، اصلی‌ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری­های قلبی، بیماری­های مزمن کلیه و سکته‌ مغزی در جهان و ایران است و بر اساس پیمایش ملی در سال ۲۰۱۶، حدود یک سوم جمعیت بزرگسالان ایران از فشار خون بالا رنج می برند.
وی  ، افراد با فشار خون بالا را که در حال حاضر در فسا شناسایی شده اند حدود 10هزار نفر عنوان کرد که با در نظر گرفتن آمارهای کشوری تا کنون یک سوم بیماران شناسایی شده اند و نیاز به بسیج امکانات برای شناسایی بقیه مبتلایان وجود دارد .
در ادامه این جلسه وظایف هر کدام از واحدهای ستادی تعیین و برنامه ریزی های لازم به عمل آمد.