به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت :یک آرایشگاه زنان در شهر فسا به علت عدم رعایت اصول بهداشتی و عدم توجه به اخطارهای مکرر بازرسان بهداشت محیط تعطیل شد.

دکتر جلال کریمی در این خصوص گفت: علی رغم تذکرات پیاپی بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا به این واحد صنفی مبنی بر رعایت بهداشت، آرایشگاه مذکور به علت عدم توجه به تذکرات بهداشت و تکرار رفتارهای غیر بهداشتی، استفاده از لنزهای چشمی غیر استاندارد برای افراد و استفاده از مواد مصرفی تاریخ گذشته پلمب گردید.

وی اضافه کرد: تعطیلی اماکن، در چهار موضوع بهداشتی خلاصه می‌شود که بهداشت فردی، بهداشت مواد مصرفی، بهداشت تجهیزات و بهداشت محل فعالیت از جمله این موارد می‌باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا تاکید کرد: بانوان قبل از مراجعه به سالن‌های آرایش و زیبایی از قابل اعتماد بودن آن مکان و سلامتی مواد آرایشی مورد استفاده اطمینان حاصل نمایند.