استفاده از کلاه ایمنی یکی از ساده ترین و بهترین روش ها برای کاهش میزان آسیب در حوادث رانندگی با موتورسیکلت می باشد.کلاه ایمنی موتورسواران خطر آسیب را تا 72درصد و خطر مرگ را تا 40 درصد کاهش می دهد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت :"مانور موتور سواری ایمن" توسط واحد سلامت نوجوانان و جوانان و با همکاری واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا معاونت بهداشت ، پلیس راهوار و اورژانس 115 در فسا اجرا شد .

فاطمه زارعپورمسئول واحد سلامت جوانان معاونت بهداشت در این خصوص گفت : بخش اصلی این برنامه اجرای موتورسواری ایمن با کلاه ایمنی در سطح شهر فسا با هدف فرهنگ سازی استفاده از کلاه ایمنی و جلوگیری از آسیب به سر بود .

وی افزود : توزیع متون آموزشی در زمینه پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی ،اهداء بازوبند و کلاه ایمنی به موتورسواران فاقد کلاه از طرف معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا از دیگر بخشهای این مانور بود .