به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم جشن گرامیداشت مقام بهورز با حضور بهورزان حوزه معاونت بهداشت ، فرماندار شهرستان فسا و جمعی از معاونین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پیام دکتر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی به بهورزان ، توسط دکتر غلامپور معاون آموزشی دانشگاه قراعت شد .

در ادامه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه با تبریک جشن روز بهورز گفت : جشن روز بهورز میعادگاهی برای به نمایش گذاشتن توانمندی های عزیزان بهورز در حوزه سلامت است .

وی با اشاره به شعار " بهورز پیام آور سلامت ، عدالت و توسعه پایدار " گفت : بهورزان یکی از توانمندترین نیروها در حوزه سلامت هستند و حضور بهورزان در روستاها باعث شد عدالت در سلامت و توسعه پایدار در روستاها رقم بخورد.

معاون بهداشت دانشگاه افزود : حوزه سلامت با کمک بهورزان موفق شد بسیاری از بیماریها را کنترل کند.
سلیمان کرمی فرماندار شهرستان فسا با تبریک هفته دولت و روز بهورز گفت : با تعهدی که در حوزه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد شاهد اقدامات خوب و سازنده ای بخصوص در حوزه زیرساختی هستیم و با حمایتهایی که دولت در طرح تحول سلامت داشته است امیدواریم این موفقیت ها تداوم داشته باشد .

وی افزود: با مدیریت خوب دکتر کریمی بر معاونت بهداشت داریم به شرایط بهتری در سطح روستاها دست پیدا می کنیم .

در این مراسم از بهورزان نمونه شهرستان ، شایسته همچنین نفرات برتر آزمون فصلنامه بهورزی و بهورزان بازنشسته سال 98 تقدیر شد.

بهورزان نمونه شهرستان : یوسف نوردیان ، عبادا.. شیروانی ، امیر علی رضاپور ، مرضیه آزاد ، سعیده سعیدی

نفرات برتر آزمون فصلنامه بهورزی : حمیده جعفری ، مهرداد زارع پور