به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، خانواده مرحوم حاج امامقلی خداداد ازاهالی دهستان فدشکویه دراقدامی خداپسندانه یک دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی،یک دستگاه آب مقطرسازو یک دستگاه UPS به ارزش 800 میلیون ریال به آزمایشگاه مرکزبهداشتی درمانی فدشکویه اهداء کردند.

در مراسم بهره برداری از این تجهیزات که با حضور مردم ، مسئولین و خانواده زنده یاد حاج امام قلی خداداد برگزار شد دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از این اقدام خداپسندانه گفت : خیرین سلامت در بین سایر خیرین جایگاه ویژه ای دارند و در وضعیت امروز کشور که دولت و وزارت بهداشت در مضیقه هستند کار خیرین سلامت بسیار با ارزش است و اگر خیرین سلامت کمک نکنند ما در حوزه سلامت ضرر بزرگی خواهیم کرد .

وی افزود : بخش پاراکلینیک نقش مهمی در تشخیص بیماریها توسط پزشک دارد و با اقدام خداپسندانه خانواده خداداد آزمایشات مورد نیاز مردم در همین مرکزانجام و سرعت تشخیص پزشک هم بیشتر خواهد شد.

در ادامه حجت الاسلام عباسی امام جمعه بخش شیبکوه با اشاره به مسئولیت اجتماعی انسانها نسبت به جامعه ی خود گفت : هر کس بر اساس استعدادی که خداوند به او داده است باید نسبت به رفع مشکلات مردم تلاش کند ، اگر خداوند به کسی مالی عطا کرد و به دیگری آبرو و قدرت کلام داده است باید این نعمتهای خدا را در راه آسایش مردم بکار ببرد.

وی با تقدیر از خانواده نیکوکار خداداد افزود : در جامعه ی اسلامی نباید پول را فقط انباشته کرد بلکه باید در راه رفاه مردم و در چهارچوب حلال استفاده نمود و خانواده خداداد با این کار خداپسندانه هم روح پدر مرحومشان را شاد کردند و هم نام نیک از خود بجا گذاشتند.

امام جمعه زاهدشهر با اشاره به حدیثی از پیامبر ، عزیزترین مردم نزد پیامبر را مفیدترین آنها برای جامعه دانست .

در ادامه این مراسم با اهداء لوح تقدیر به فرزند زنده یاد خداداد از خانواده آن مرحوم تقدیر شد و تجهیزات آزمایشگاهی اهدایی توسط ایشان رونمایی گردید.