به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، طی مراسمی در معاونت بهداشت از زحمات دکتر فرزانه مدرسی مسئول سابق ستاد گسترش شبکه تقدیر و خانم سحر کرم نژاد به عنوان مسئول این واحد منصوب گردید.

در این مراسم دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اهمیت ستاد گسترش شبکه در ساختار معاونت بهداشت اظهار داشت : یکی از کلیدی ترین واحدهای معاونت بهداشت ستاد گسترش شبکه است که ماموریت های مهمی به آن سپرده شده است .
وی افزود : ستاد گسترش ضامن حفظ سلامت و گسترش خدمات بهداشتی در شهرستان می باشد و باید از خدمات خانم دکتر مدرسی و همچنین مسئول سابق ستاد گسترش خانم دکتر فرهمندپور بخاطر زحماتی که در دوران مسئولیت خود در این واحد متحمل شدند تشکر کرد .
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به موفقیت های خانم کرم نژاد در واحد بهداشت خانواده اظهار داشت : با شناختی که بنده از خانم کرمنژاد دارم و خدمات شایسته ای که در واحد بهداشت خانواده انجام داده اند قطعا در ستاد گسترش نیز موفق و منشاء خیر خواهند بود .
در ادامه این مراسم دکتر مدرسی از همکاری کارکنان واحد ستاد گسترش و واحدهای ستادی معاونت بهداشت برای پیشبرد اهداف گسترش شبکه تشکر کرد .
خانم سحر کرم نژاد نیز ضمن تشکر از همکاری کارکنان واحد بهداشت خانواده در دوران تصدی ایشان بر این واحد اظهار داشت : از جناب دکتر کریمی بخاطر اعتماد به بنده و سپردن مسئولیت ستاد گسترش تشکر می کنم و تمام تلاش خود را برای موفقیت واحد گسترش بکار خواهم بست.
در پایان این مراسم معاون بهداشت دانشگاه با اهداء لوح تقدیر از زحمات دکتر مدرسی تشکر و حکم مسئولیت خانم سحر کرم نژاد را به ایشان تقدیم کرد.