واحد بهبود تغذیه و بهداشت مدارس معاونت بهداشت با همکاری آموزش و پرورش در مدرسه دخترانه امام حسن عسکری(ع) شهرک طالقانی، ضیافت صبحانه سالم برپا کردند تا بر اهمیت صرف صبحانه توسط دانش آموزان تاکید کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ مسوول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ثابت شده است دانش‌آموزانی که صبحانه کامل می‌خورند، تمرکز و انرژی بیشتری دارند. اغلب این دانش‌آموزان قدرت یادگیری خوبی دارند و نمرات بهتری هم کسب می‌کنند.

سمیه ابوالقاسمی افزود: صبحانه یک وعده غذای اصلی و مهم برای دانش‌آموزان و حتی بزرگسالان محسوب می‌شود و خانواده ها باید به این موضوع توجه داشته باشند.

وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی تغذیه ادامه داد: شعار امسال، تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی است و یکی از اهداف برگزاری این مراسم تاکید بر توجه بیشتر بر وضعیت سلامت دانش آموزان مدارس کمتر برخوردار است .

در این مراسم مهندس مصطفی اصلاحی معاون فنی معاونت بهداشت و مریم مرادی کارشناس تغذیه در خصوص تغذیه صحیح دانش آموزان مطالبی بیان کردند و در پایان به دانش آموزانی که به سوالات مسابقه در این مراسم پاسخ صحیح دادند، جوایزی اهدا شد.