مسئول واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت گفت: امسال دندان های 20 هزار دانش آموز پایه اول تا هفتم و کودکان 3 تا 6 ساله شهرستان فسا به صورت رایگان فلوراید تراپی می شود.

مریم اسماعیل پور افزود : برنامه فلوراید تراپی هر سال در 2 مرحله و در دو بازه زمانی 6  ماهه در مهر، آبان و در فروردین و اردیبهشت انجام می شود و همزمان با این طرح ، معاینات غربالگری دهان و دندان با اولویت دانش آموزان پایه ششم و هفتم در مدارس انجام خواهد شد.

اسماعیل پور با بیان اینکه فلوراید تراپی چندین سال است در مدارس و مهدهای کودک شهرستان فسا انجام می شود ، گفت: فلوراید تراپی، یکی از روش های مناسب برای پیشگیری و کاهش پوسیدگی دندان کودکان است و ساختمان دندان را نسبت به روند پوسیدگی مقاوم می کند .

لازم به ذکر است ، این برنامه با همکاری دندانپزشکان ، بهورزان ، مراقبین سلامت حوزه معاونت بهداشت و دانشجویان بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی در شهر و روستاهای شهرستان فسا در حال  اجرا می باشد.