در مراسمی که در روستای خیرآباد با حضور مردم ، مسئولین شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد ،همزمان با افتتاح کانون سلامت محله ی روستای خیرآباد ، 12 کانون سلامت محله در سراسر شهرستان فسا افتتاح شد.

مهندس آرگیو فرماندار شهرستان فسا : سیاست کلی دولت این است که مردم سالم و با نشاط باشند ، توفیقات دولت در بخش سلامت بی نظیر بوده است و در حال حاضر تمام مردم و حتی روستائیان به امکاناتی نظیر خانه بهداشت ، اورژانس ، درمانگاه و پزشک دسترسی دارند.

دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه : هدف ما در بهداشت ، پرورش انسان سالم ، خانواده سالم و در نهایت جامعه سالم است.

وی افزود : کانون سلامت محله اولین گام در اجتماعی شدن سلامت است و برای رسیدن به این مهم ابتدا باید ظرفیتها را شناسایی کرد و پس از آن نوبت سازماندهی امکانات و نیروهاست که انشاالله با مشارکت مردم و همکاری ادارات و سازمانها صورت خواهد گرفت و در این میان فرمانداری نقش بی بدیلی دارد.