به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت , رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی فسا عنوان کرد : کشورهایی که برنامه پزشک خانواده را به درستی اجرا کرده اند در حوزه بیمه ای و هم در حوزه سلامت موفق بوده اند

دکتر جعفر صادق تبریزی  افزود :توسعه ی پزشک خانواده شهری در کشور جزء اهداف وزارت بهداشت و نیازمند همکاری سازمانهای بیمه گر با وزارت بهداشت است.

تحقیقات نشان می دهد کشورهایی که برنامه پزشک خانواده را به درستی اجرا کرده اند در حوزه بیمه ای و هم در حوزه سلامت موفق بوده اند و 20 تا 30 درصد هزینه ها کاهش یافته و اعتماد مردم به نظام سلامت نیز افزایش یافته است.

تبریزی خاطرنشان کرد : کشور درگیر جنگ تمام عیار اقتصادی است که بر بخش سلامت نیز مانند بخش های دیگر تاثیر گذار بوده است ولی برخی محدودیت ها خود ساخته است که باید با مدیریت مناسب از آنها عبور کنیم .در حال حاضر شرایط همکاری بین حوزه ی بهداشت ، درمان ، بیمه سلامت ، آی تی و سازمان تامین اجتماعی برای توسعه پزشکی خانواده بسیار مهیاست و باید در این زمینه اقدام کرد.

در ادامه این جلسه دکتر علی اصغر خالقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : پس از چند سال اجرای آزمایشی پزشک خانواده شهری ، باید نقاط ضعف و قوت آن بررسی و به رفع نقاط ضعف بپردازیم و عنوان پایلوت را از روی برنامه پزشک خانواده برداریم .

وی افزود : دانشگاه علوم پزشکی فسا آماده مشارکت در زمینه انتقال تجربه ی اجرای برنامه پزشک خانواده شهری به سایر نقاط کشور است .

خالقی اظهار داشت : یکی از مباحث مغفول مانده در بحث درمان پرونده الکترونیک سلامت بود که خوشبختانه به آن پرداخته شد و رئیس جمهور و همچنین وزیر بهداشت بر آن تاکید دارند ، باید این فرایند تسریع شود وهزینه های اجرای این برنامه ، در اصل صرفه جویی اقتصادی است .

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا:سلامت محوری هدف اصلی برنامه پزشک خانواده است و پزشکان باید سلامت محور و سلامت باور باشند.

وی افزود : حل مشکلات اقتصادی پزشکان خانواده می تواند کیفیت ارائه خدمات پزشک خانواده را بهبود ببخشد.

دکتر کریمی خاطرنشان کرد : یکی نشدن نسخه های پزشک خانواده فارس و مازندران و اصلاح نظام ارجاع از چالشهای پزشک خانواده شهری است.